ZZP-erindezorg.nl heeft sinds begin 2018 regelmatig de bijeenkomst ‘ZZP-erindezorg anno 2018’ georganiseerd. De vele tientallen aanwezigen beoordeelden deze bijeenkomst gemiddeld met een 8,8 en waarderen met name de de praktische uitleg van actuele onderwerpen als de mogelijkheid om veel vragen te stellen.

Net als jullie zzp’ers zijn wij er bij zzp-erindezorg.nl ook constant bezig met verbeteren en onszelf te ontwikkelen. Dit doen we om voortdurend zinvolle dienst te kunnen verlenen. Op welke onderwerpen moeten we uitgebreider in gaan? Hoe kunnen we onze bijeenkomsten nog informatiever en leerzamer maken? Moeten we specifieke bijeenkomsten opzetten gericht op een bepaald onderwerp? Dit zijn vragen die niemand beter kan beantwoorden dan de zzp’ers die aanwezig zijn geweest bij onze bijeenkomsten. Mede door hun feedback hebben wij een goed beeld gekregen van wat we moeten veranderen.

Zo hebben we inmiddels specifieke bijeenkomsten gericht op het HKZ-keurmerk om iedere zzp’er dalijk aan het nieuwe keurmerk te laten voldoen (kijk daarvoor hier) en is er een bijeenkomst bij gekomen over samenwerkingsverbanden voor zzp’ers in de zorg (kijk daarvoor hier).

Wat we gelukkig ook hebben geleerd is dat de meeste zzp’ers die aanwezig zijn geweest erg tevreden waren over de bijeenkomst. Zo scoorden we gemiddeld het rapportcijfer 8,8 op onze bijeenkomsten:

en is de waarschijnlijkheid dat ze de cursus aan andere (of aan jou) zouden aanraden een 8,7!

Ook sloot de stof meestal aan bij de verwachtingen:

Enkele reacties die we kregen waren dan ook:

“Eigenlijk zou iedere zzp’er deze verplicht behoren te volgen voor zichzelf.”

“Erg leerzaam voor mij als startende ZZP’er en om een beeld te krijgen van wat er nu allemaal speelt in deze markt.”

en als laatste:

“Nogmaals… hartelijke dank voor de heldere weergave van alle aspecten die van belang zijn voor de komende jaren als zorgondernemers.”

Hier zijn we natuurlijk hartstikke tevreden mee en biedt een goed uitgangspunt om op door te bouwen. Het laat ook zien dat we onszelf nog kunnen verbeteren om nog meer van waarde te zijn voor de zzp’ers in de zorg in Nederland.

Dit doen we onder meer door een breder aanbod aan bijeenkomsten te organiseren en door aanpassingen aan de inhoud van de bijeenkomst zelf.

Wil je zelf nou een van deze bijeenkomsten bijwonen, kijk dan hier bij onze aankomende bijeenkomsten!

Heb jij zelf  nog een idee voor een zinvolle bijeenkomst? Vertel het ons!