Gratis Zorgondernemerscheck
Terug naar het overzicht
Ben jij op orde

Ben jij op orde als zzp-er in de zorg? Doe de Zorgondernemerscheck

basis op orde starten als zzp'er trainingen werken als zzp'er Feb 08, 2021

Nieuw: de ondernemerscheck voor de zorg. Veel zzp-ers in de zorg denken dat zij hun zaken op orde hebben, maar is dat ook zo? Ben jij op orde als zzp-er in de zorg? Doe gratis de Zorgondernemerscheck. In dit artikel meer over wat de Zorgondernemerscheck voor jou kan doen.

Je vindt de Zorgondernemerscheck op www.zorgondernemerscheck.nl

Neem de Ondernemerscheck van de Belastingdienst

Er is al een ondernemerscheck, maar die is vooral geschikt voor algemene zzp-ers. Het is niet zo dat je automatisch ondernemer voor de Belastingdienst bent. Daarvoor moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Met de ondernemerscheck voor de Belastingdienst kun je een beeld krijgen over of jij op weg bent om als ondernemer gezien te worden. 

Tel daar de zorg bij op: de Zorgondernemerscheck

Als zzp-er in de zorg heb je echter aan meer zaken te voldoen dan slechts de ondernemerseisen. De zorgsector kent namelijk heel specifieke wet- en regelgeving. Als je een aantal van deze zaken toevoegt aan de Ondernemerscheck, krijg je de Zorgondernemerscheck. In totaal worden er 40 vragen gesteld in de Zorgondernemerscheck. Na het invullen zie je direct welke vragen wel en niet goed beantwoord zijn.

Verdeel het in vier rollen voor zzp-ers in de zorg

De 40 vragen zijn verdeeld in vier hoofdstukken, omdat de zzp-er in de zorg vier rollen heeft. Je bent werkzaam als zelfstandig zorgprofessional, als solistisch werkend zorgaanbieder, als IB-ondernemer en je wil graag buiten dienstverband werken. Deze vier rollen hebben allemaal zo hun eigen kenmerken. Nadat je de Zorgondernemerscheck hebt ingevuld en je je e-mail adres achterlaat, krijg je de dagen erna uitleg over al deze rollen.

Ben jij op orde als zzp-er in de zorg? Doe gratis de Zorgondernemerscheck

Ik vind het belangrijk dat jij een beeld krijgt waar je als zzp-er in de zorg aan moet voldoen. Zo voorkom je namelijk risico's en weet je wat voor kansen er zijn als zzp-er in de zorg. Mijn naam is Lex Tabak en al meer dan 15 jaar ben ik actief met en voor zzp'ers in de zorg. In de online training 'De basis op orde' ga ik uitgebreid in het zorgondernemerschap. Maar voordat je mijn training volgt, heb je vanaf nu eerst de kans om gratis de Zorgondernemerscheck te doen. Veel succes!

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Even kennis maken? Klik hieronder!
Wat is ZZP-erindezorg.nl?