Gratis Zorgondernemerscheck
Terug naar het overzicht
Certificaat basis op orde

Certificaat 'De basis op orde' voor zzp'ers in de zorg

basis op orde starten als zzp'er trainingen werken als zzp'er Feb 01, 2021

De eerste cursisten hebben inmiddels de online training 'De basis op orde' afgerond. Deze training bestaat uit 12 online video's en kennisvragen na afloop van iedere video. Aan het einde van de online training krijg je als deelnemer een certificaat. Hoe ziet het Certificaat 'De basis op orde' voor zzp-ers in de zorg eruit?

Bevoegd en bekwaam als zzp-er in de zorg

Hoe voldoe je aan alle wet- en regelgeving voor zzp-ers in de zorg? Als zzp-er in de zorg is het best ingewikkeld om wegwijs te worden tussen alle spelregels die er zijn. Hoe zit het met het HKZ keurmerk voor zzp-ers in de zorg? Wat is het verschil met KIWA? Op welke manier word je door de Belastingdienst gezien als ondernemer? Waarom is een klachtenregeling belangrijk? Hoe hoog is het tarief voor zzp-ers in de zorg? Deze vragen en veel meer bespreek ik in mijn online training. Aan het einde van de training krijg je een certificaat voor de training 'De basis op orde' voor zzp-ers in de zorg.

Dit is het certificaat 'De basis op orde'

Het certificaat van de Basis op orde vraag je aan na het afronden van de laatste video en het beantwoorden van de vragen. Je krijgt automatisch een e-mail met de vraag of jij jouw gegevens achter wil laten. Deze gegevens komen op het certificaat. Met behulp van het certificaat kun je aantonen dat je alles rondom het zzp-schap in de zorg hebt begrepen. Dit is belangrijk voor opdrachtgevers, collega zzp'ers en bijvoorbeeld bemiddelaars. Zij werken namelijk het liefst samen met een zzp-er die de risico's kent en begrijpt wat er verlangd wordt. 

Goed voorbereid als zzp-er in de zorg

Wil jij je goed voorbereiden voor de stap naar zzp-er in de zorg? Door middel van kennis kun je jouw ondernemerschap verder versterken en heb je minder zorgen. Daarnaast kun je ook eenvoudiger samenwerken met opdrachtgevers, cliënten en bureaus als je weet waar de verantwoordelijkheden liggen en wat je mag verwachten. De online training 'De basis op orde' heeft uiteindelijk tot doel om jou te helpen jouw ondernemerschap een impuls te geven, zodat jij kansen kunt benutten.

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Even kennis maken? Klik hieronder!
Wat is ZZP-erindezorg.nl?