Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
De 10 ondernemerscriteria voor

De 10 ondernemerscriteria voor zzp-ers: 8. reclame maken

ib-ondernemer starten als zzp'er trainingen werken als zzp'er Mar 17, 2021

Wil jij werken als ZZP'er in de zorg en gezien worden als ondernemer volgens de Belastingdienst? Ik hou zelf de 10 ondernemerscriteria voor zzp'ers aan om dat te bereiken. In dit artikel nummer 8: reclame maken. Dit is de achtste eis in de rij van tien criteria. Hoe zit dit precies?

Ben je benieuwd waar deze ondernemercriteria vandaan komen? Lees dan eerst dit artikel.

Is reclame maken nou echt nodig?

Veel zzp-ers in de zorg die ik spreek vragen zich af of reclame maken nou wel echt nodig is. Er is immers werk genoeg! Zeker als je via een bureau werkzaam bent, dan kun je de hele week aan het werk blijven. Reclame maken is dan niet meer nodig. Toch? Helaas ligt dat anders. Als jij wil bewijzen dat je ondernemer bent, dan moet je reclame maken en jezelf kenbaar maken naar buiten. Oók als jij voldoende werk hebt. 

Ondernemer ben je als je reclame maakt

 Een ondernemer maakt reclame. Zo kijkt de Belastingdienst ernaar. Of je het er nu mee eens bent of niet; de 10 ondernemerseisen van de Belastingdienst gaan onder andere in op het maken van reclame. Een eigen website hoort er dus eenvoudigweg bij. Waarom? Als jij de Belastingdienst wil overtuigen van jouw ondernemerschap, dan zal je rekening moeten houden met hoe zij de zaken zien. 

Voldoe jij aan de eisen voor ZZP-ers in de zorg? Doe de gratis Ondernemerscheck!

De 10 ondernemerscriteria voor zzp-ers bij de 'Basis op orde'

Dit was eis nummer 8: reclame maken. Wil jij ook werken als ondernemer voor de Belastingdienst? Als je de 10 ondernemerscriteria aanhoudt dan ben je een heel eind op weg. De online training 'De basis op orde' heeft uiteindelijk tot doel om jou volledig te informeren over de voor en nadelen, zodat jij kansen kunt benutten.

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg