Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Eerste online maandupdate gepubliceerd

Eerste online maandupdate gepubliceerd. Het Wtza abonnement van start.

abonnement Nov 01, 2021

Voor november 2021 is de eerste online maandupdate gepubliceerd. Het Wtza abonnement van ZZP-erindezorg.nl is daarmee van start. De online maandupdate van ZZP-erindezorg.nl maakt onderdeel uit van het Wtza abonnement voor zzpers in de zorg. Als introductie is de gehele maandupdate voor iedereen inzichtelijk. 

Wat is de online maandupdate?

De online maandupdate van ZZP-erindezorg.nl is een digitaal journaal van zo'n 30 minuten waarin nieuws en actualiteiten in de zorg worden besproken. De doelgroep voor deze maandupdate is de zzper in de zorg. De bedoeling van de maandupdate is het regelmatig en laagdrempelig informeren van zzpers in de zorg. Rondom de zzper in de zorg spelen verschillende onderwerpen en het is niet altijd eenvoudig om goed op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd. De online maandupdate heeft als doel om in te springen op de behoefte om overzichtelijk en begrijpelijk op de hoogte gehouden te worden. Met de start van het Wtza abonnement is ook de eerste online maandupdate gepubliceerd.

Wat is het Wtza abonnement?

Vanaf 1 januari 2022 wordt de nieuwe wet Wtza van kracht. Ook zzpers in de zorg zijn onderdeel van deze nieuwe wetgeving. Het komt erop neer dat zzpers in de zorg moeten worden opgenomen in het Zorgaanbiedersportaal (LRZa). ZZPers in de zorg hebben namelijk een registratieplicht. Met hun registratie in het Zorgaanbiedersportaal wordt van zzpers verwacht dat zij voldoen aan de eisen die gelden voor zorgaanbieders. Met de registratie komt dus de bevestiging van de zzper dat hij/zij op de hoogte is en aan de slag is met de eisen.  

Lees ook: de Wtza eisen voor zzp-ers in de zorg

Het Wtza abonnement biedt de noodzakelijke onderdelen om als zzper in de zorg de basis op orde te krijgen. Het is een unieke opzet van vier elementen. Een klachtenregeling, een basis kwaliteitssysteem, de online training en de maandupdate maken onderdeel uit van het abonnement. Het abonnement kost € 10 per maand. Wil je meer informatie over het Wtza abonnement? Lees dan verder op deze pagina

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg