Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Flexwerken in de zorg

Flexwerken in de zorg? Volg ons gratis webinar

flexwerken Jan 20, 2022

Vanaf deze week voegt ZZP-erindezorg.nl een nieuw webinar toe aan haar reeks. Veel zorgverleners overwegen de stap naar uitzendkracht, gedetacheerde of zzp'er in de zorg. Het is inmiddels heel gebruikelijk om te gaan flexwerken in de zorg. Maar waar kies je dan precies voor? Volg ons gratis webinar voor meer informatie.

Waarom een webinar over flexwerken in de zorg?

Het klinkt misschien wat bijzonder dat ZZP-erindezorg.nl een webinar geeft over werken als flexkracht in de zorg. We lijken er met name voor zzp'ers in de zorg te zijn en natuurlijk klopt dat. Maar wat we ook weten is dat het voor zorgverleners niet eenvoudig is om een weloverwogen keuze te maken over uitzenden, detacheren en zzp. Soms zien we zorgprofessionals halsoverkop in het zzp-schap stappen van de zorg. Dit leidt soms tot problemen. Om die reden zijn we een webinar over flexwerken gestart, zodat zorgverleners vooraf goed geïnformeerd worden bij het maken van een keuze.

Schrijf je hier in voor het webinar flexwerken in de zorg >>

Kiezen tussen uitzenden, detacheren of zzp

Veel zorgverleners willen werk en privé beter combineren en kiezen om die reden voor flexwerk in de zorg. De vraag is wel welke arbeidsrelatie je aangaat. Laat je je verlonen zoals bij uitzenden en detacheren? Dan ontvang je netto inkomen. Of ga je voor zzp'er in de zorg, maar dan speelt er het punt van bruto geld en aftrekposten. En hoe zit het eigenlijk met wet- en regelgeving voor zzp'ers in de zorg? Welke rol neemt een uitzendbureau, detacheringsbureau of bemiddelingsbureau in? En hoe kom je aan opdrachten? Deze vragen en meer worden beantwoord tijdens ons webinar flexwerken in de zorg.

Wat doet ZZP-erindezorg.nl?

ZZP-erindezorg.nl ondersteunt startende en ervaren zzp'ers in de zorg met veilig ondernemen in de zorg.

  • Voor starters bieden we een geaccrediteerde training aan die je volledig informeert over het zijn van een zzp'er in de zorg;
  • Wil je concreet starten als zzp'er in de zorg of ben je benieuwd naar de Wtza en Wkkgz? Dan zijn onze webinars misschien interessant;
  • Ben je benieuwd naar hoe je een vast dienstverband combineert met zzp? Daar schrijven we ook over.

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg