Gratis webinars
Word direct abonnee
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Training voor zorg zzp'ers

Hoe werkt de online training 'De basis op orde'?

starten als zzp'er trainingen werken als zzp'er Dec 29, 2020

Voor zzp'ers in de zorg is sinds januari 2021 de online training 'De basis op orde' beschikbaar. Deze stelt jou als startende én ervaren zzp'er in de zorg in staat om het overzicht te krijgen over alles wat er speelt. Hoe werkt deze online training?

Eén training op al je devices

Het platform van zzp-erindezorg.nl is geschikt gemaakt voor al je devices. Het maakt dus niet uit of je via een tablet, laptop of op je telefoon deze training bekijkt. Het kan wel handig zijn een iets groter scherm te gebruiken, omdat je ook slides ziet tijdens de presentaties.

De slides van de online training zijn terug te zien

De slides die je voorbij ziet komen tijdens de video, zijn in te zien op het online platform. Zo kun je de slides nog eens zelf nakijken. Je hoeft dus geen aantekeningen te maken tijdens de online presentaties en kunt het verhaal rustig tot je nemen. Uiteraard op een tijdstip dat jou schikt.

Direct starten na betaling

Als je de online training hebt besteld, dan ontvang je onmiddellijk de factuur én de inlog gegevens. Je kunt dus direct starten en dat is wel zo fijn. De kosten van deze online training zijn aftrekbaar van de belasting. Ook als je nog niet gestart bent is het verstandig om deze factuur te bewaren, zodat je hem eventueel na jouw start alsnog in kunt dienen als aftrekpost.

De online omgeving heeft video's én kennisvragen

Via de link die je in de e-mail aangereikt krijgt, kun je inloggen op de online omgeving. In die online omgeving zie je de 12 video's onder elkaar staan. Per video krijg je een aantal vragen die je na het zien ervan kunt beantwoorden. Op die manier kun je direct jouw kennis toetsen.

Een preview zien van de eerste video?

Na het afronden krijg je een certificaat

Als je de video's doorlopen hebt en de vragen hebt afgerond, wordt de training afgerond. Als bewijs voor deelname krijg je een certificaat. We vragen na het afronden van de laatste video en vragen aan jouw welke naam je op het certificaat vermeld wil hebben. Nadat je jouw gegevens hebt achtergelaten ontvang je jouw certificaat binnen enkele dagen.

Hoe werkt de online training? Vooral voor jou

Bij de keuze voor dit online platform heb ik scherp gekeken naar de mogelijkheden die jij krijgt. Ik ben benieuwd naar jouw reactie op de training en het gebruik van het platform. Na afloop van de online training vraag ik je om die reden om een reactie. Heb je interesse in het afnemen van de online training 'De basis op orde'? Dan kun je hier (link) verder lezen.

 

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp-ers in de zorg al? Klik hieronder!
Wtza abonnement voor zzp-ers in de zorg