Gratis webinars
Word direct abonnee
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
 

Maandupdate juni nu beschikbaar voor onze abonnees

maandupdate May 31, 2022

Ook de afgelopen maand is er weer genoeg gebeurd in ZZP-land en via de maandupdate brengen wij onze abonnees hiervan op de hoogte. Maandupdate juni nu beschikbaar voor onze abonnees; welke onderwerpen bespreken we deze maand?

Headlines maandupdate juni

De maand mei had weer voldoende stof om een half uur maandupdate op te nemen. We spreken over de toekomst van de arbeidsmarkt en de beperking van gecontracteerde zorg voor zzp'ers in de zorg. Er is een nieuwe flex platform in de provincie Zuid-Holland dat het alternatief moet gaan worden op zzp. De aanpak van de arbeidsmarkt in de zorg wordt steeds meer duidelijk en nogal wat adviezen richting de minister gaan over repressie en handhaving op de wet DBA. Bijzonder als je je realiseert dat nog steeds ruim 50% van de zzp'ers in de zorg aangeeft de zorgsector te verlaten als zzp niet meer mogelijk zou zijn.

Oftewel, meer dan genoeg reden om de samenvatting van deze maand te kijken. Inloggen doe je hier >>

Kijken via de app is nu ook mogelijk

Vind je het lastig om iedere keer in te moeten loggen op een laptop of website? Inmiddels kun je ook een app downloaden om daar de online training te volgen, de webinars terug te kijken en de maandupdate aan te horen. In de maandupdate juni leggen we uit hoe jij op een laagdrempelige manier gebruik kan maken van ons platform via een app.

Maandupdate juni nu beschikbaar: hoe krijg je toegang?

Als je abonnee bent bij ZZP-erindezorg.nl vind je de updates in de online omgeving van onze website. De maand juni en alle voorgaande updates kun je op deze manier bekijken. Ook geeft de online omgeving toegang tot onder meer de online training en kun je webinars terugkijken. Wil je toegang tot deze online videos? Sluit dan hier een abonnement af en start gelijk met kijken.

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp-ers in de zorg al? Klik hieronder!
Wtza abonnement voor zzp-ers in de zorg