Gratis webinars
Word direct abonnee
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Maandupdate maart nu beschikbaar

Maandupdate maart nu beschikbaar voor onze abonnees

maandupdate Feb 28, 2022

ZZP-erindezorg.nl publiceert maandelijks de maandupdate. Dit is een online video van een half uur met daarin de belangrijkste updates van afgelopen maand. Het is weer de eerste van de nieuwe maand, dus is de maandupdate maart nu beschikbaar voor onze abonnees.

Headlines maand maart

De Wkkgz en de Wtza brengen een realisatie op gang onder zzp'ers in de zorg. Hoe zit het eigenlijk met de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (Wkkgz)? We gaan in vogelvlucht op het verhaal van Wkkgz tot Wtza. Onlangs publiceerden we ook een artikel in deze lijn en dit artikel is voor iedereen inzichtelijk.

Lees ook: Eisen vanuit de WKKGZ voor zzp'ers in de zorg

De actualiteit werd opgeëist door een EénVandaag artikel. We gaan in op onze tegenreactie en hoe het komt dat er iedere keer negativiteit omhoog komt over zzp'ers in de zorg. Daarnaast bewegen zorgorganisaties wat meer richting een standpunt over de van inzet zzp’ers in de zorg. Nieuwe modelovereenkomsten laten zien hoe het zit met voorkomen van gezag en vrije vervanging.

Lees ook: Zorgmedewerkers verdienen een fikse stijging van zorgkosten

Tenslotte bespreken we onze activiteiten van de afgelopen maand en gaan we in op een veelgestelde vraag van een abonnee.

Toegang tot de maandupdate

De maandupdate maakt onderdeel uit van het Wtza abonnement. Dit abonnement heeft als doel om zzp'ers in de zorg te ondersteunen bij het voldoen aan wet- en regelgeving. Daarnaast bieden we actualiteit en educatie om meer bedreven te raken in het zorgondernemerschap. Wil je direct toegang tot de online maandupdate? Ons systeem bied je na inschrijving direct een inlogcode. Een abonnement afsluiten doe je hier >>

Maandupdate maart 2022 nu beschikbaar

Iedere maand op de eerste van de maand ontvangen onze abonnees een bericht dat de nieuwe maandupdate beschikbaar is. De maandupdate van ZZP-erindezorg.nl is sinds november 2021 gestart. Ben je benieuwd naar wat we deze maand maart precies bespreken en hoe zo'n maandupdate werkt? Kijk dan het filmpje hieronder.

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp-ers in de zorg al? Klik hieronder!
Wtza abonnement voor zzp-ers in de zorg