Gratis Zorgondernemerscheck
Terug naar het overzicht
online training zzp'ers zorg

Nieuw: de eerste online training over zzp-schap in de zorg

basis op orde starten als zzp'er trainingen werken als zzp'er Dec 31, 2020

Ben je zzp-er in de zorg of overweeg je te starten? Sinds 1-1-2021 is de eerste online training over het zzp-schap in de zorg beschikbaar. In deze e-learning leer je wat er allemaal komt kijken bij het zzp-schap in de zorg. Ik bespreek welke risico’s je loopt en welke kansen er liggen. In deze blogpost wat informatie over het ontstaan van deze training.

Wat is het?

De website zzp-erindezorg.nl is een digitaal leerplatform voor zorgprofessionals die zzp’er zijn of overwegen de stap te maken. De online training ‘De basis op orde’ versie 2021 is de eerste training van zzp-erindezorg.nl en staat inmiddels online. Het platform biedt een vorm van ‘blended learning’ aan; een combinatie van filmpjes en kennisvragen. De training 'De basis op orde' heeft 12 afleveringen en meer dan 6 uur videomateriaal.

Hoe werkt het?

De online training kun je hier aanschaffen. Je betaalt eenvoudig via iDeal. Na aankoop ontvang je direct een factuur voor jouw administratie. Daarnaast ontvang je direct jouw inloggegevens en een link naar de online omgeving. Je kunt na inloggen direct starten met de online training. Na het zien van een video, volgen drie kennisvragen. Bij het goed beantwoorden van minimaal twee vragen, sluit je de video af en telt hij mee mee voor het certificaat. Stap voor stap doorloop je op deze manier de 12 video's. Na afloop van de training ontvang je een certificaat, nadat je aangegeven hebt welke gegevens je hierop vermeld wilt hebben. 

Voor wie is het?

De eerste online training over zzp-schap in de zorg is bedoeld voor zorgprofessionals die al zzp'er zijn, of overwegen zzp'er te worden. Als je wil starten als zzp'er in de zorg is deze online training geschikt voor jou. Het biedt een totaaloverzicht over het zzp-schap in de zorg. Ben je al zzp'er in de zorg, maar vraag je je af of jij de basis op orde hebt? De online training biedt vooral overzicht over alle onderwerpen die meespelen bij het zzp-schap in de zorg.

Van wie is dit?

Mijn naam is Lex Tabak en ik ben zo'n 15 jaar met en voor zzp'ers in de zorg actief. Als verpleegkundige was ik ook zelf lange tijd actief als zzp'er in de zorg. In deze online training heb ik nu voor het eerst al mijn kennis en ervaring verzameld. Ik vertel over de vier rollen die je hebt als zzp'er in de zorg, de risico's die je loopt en de kansen die er liggen. Ik vertel over de ontwikkeling van de groep zzp'ers, maar heb het bijvoorbeeld ook over de praktische inschrijving bij de KvK. Op die manier wil ik je een compleet beeld geven over alles wat er speelt en de onderwerpen die horen bij het zzp-schap. Zodat jij goed voorbereid op pad gaat als zelfstandige zorgprofessional.

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Even kennis maken? Klik hieronder!
Wat is ZZP-erindezorg.nl?