Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Onderzoek: heb jij

Onderzoek: heb jij vertrouwen in jouw toekomst als zzp'er in de zorg?

onderzoek Jan 02, 2023

Op verzoek van een aantal bezorgde zzp'ers in de zorg start ZZP-erindezorg.nl een onderzoek. Het afgelopen jaar is er veel bekend geworden over maatregelen rond zzp'ers in de zorg. Is dit reden tot zorg? Of komt het allemaal wel goed? We starten een onderzoek: heb jij vertrouwen in jouw toekomst als zzp'er in de zorg?

Maatregelen zzp'ers in de zorg

De aankomende jaren zijn er allerlei maatregelen rond zzp'ers in de zorg op komst.

Nogal wat zzp'ers in de zorg vragen zich af waarom dit soort besluiten genomen worden zonder dat zzp'ers zelf inspraak hebben. "Onze stem wordt onvoldoende gehoord!" - een zzp'er in de zorg op social media.

Onderzoek: heb jij vertrouwen in jouw toekomst?

We zien op social media reacties voorbij komen van bezorgde zzp'ers. Ook in onze mailbox komen reacties binnen van zzp'ers die aangeven dat dit niet zo langer kan. Deze bezorgdheid nam verder toe na de uiteenlopende reacties van belangenorganisaties op de Kamerbrief van van Gennip. Op verzoek van zzp'ers zelf starten we met een onderzoek onder zzp'ers in de zorg.

Hoe kijk jij naar jouw toekomst als zzp'er in de zorg? Is er reden tot bezorgdheid? Of maak je je niet druk en denk je dat het allemaal wel goed komt? Het onderzoek neemt drie minuten tijd in beslag. Zoals altijd delen we de resultaten van dit onderzoek de aankomende tijd op deze website.

Update: uitkomsten van het onderzoek

Wil je eerdere onderzoeksresultaten lezen?

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg