Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
online training voor zzp

Online training voor zzp'ers blijkt erg waardevol

trainingen Jan 30, 2022

De online training voor zzp'ers in de zorg 'De basis op orde' staat inmiddels meer dan een jaar online. Inmiddels hebben veel zzp'ers de training doorlopen en ontvangen we nog steeds positieve feedback en bedankjes. Het gemiddeld cijfer wat de training krijgt is dan ook een 8.9. Om andere zzp'ers een goed beeld te geven of deze training voor hen waardevol kan zijn delen we hier de reacties die we ontvangen. 

Een goed begin is het halve werk..

De online training is een goede start voor zzp'ers die net beginnen of zorgverleners die het zzp-schap overwegen. Dit kregen we onder andere terug van Tamara:

"De cursus de basis op orde is voor mij echt een meerwaarde! Ik ben van mening dat ik nu een beter zicht heb op de zaken die ik (beter) moet regelen. 

Zelf sta ik nog in de beginfase, maar merk wel dat in sommige gesprekken met verschillende partijen (en ik begrijp hierin ook wel de verschillende belangen) het als startende behoorlijk zoeken is waar je nu "goed" aan doet en met wie je beter wel/geen zaken kan doen etc. Ik begrijp dat deze risico's bij het ondernemen horen, echter wil ik natuurlijk de risico's wel zoveel mogelijk beperken en aan de juiste eisen voldoen als ondernemer en om daadwerkelijk goede zorg te kunnen leveren als zorgprofessional. Tevens realiseer ik mij dat ik nog wel wat te doen heb en me afvraag of het verstandig is om de inschrijving bij KvK te verzetten of toch alvast te starten volgende week... Ik vond het prettig om de cursus op deze manier te volgen, omdat je het op je eigen uur en tijd kan doen en de video kan pauzeren, aantekening maken en nog een keer de video beluisteren. Ik zal de video's nog regelmatig erbij pakken als naslagwerk."
 

De online training is niet alleen voor beginnende zzp'ers

Maar niet alleen beginnende zzp'ers profiteren van de training. Zo deelde Maria, die al behoorlijk wat basiskennis had, het volgende: "Duidelijke uitleg waar je allemaal aan moet voldoen. Ik wist al veel, maar wist ook veel dingen niet. Ben blij met de nieuwe informatie. Voornamelijk de duidelijke info over de basis die je moet weten als je ondernemer bent of wilt worden."
 
Lees hier het totaal overzicht aan onderwerpen in de training: Besproken onderwerpen in de online training 'De basis op orde'
 

Jarenlange ervaring

De training volgt een logische structuur. Ieder hoofdstuk sluiten we met een korte kennistest. Aangezien ZZP-erindezorg.nl jaren ervaring heeft met het geven van trainingen in de zorg weten we hoe we de kennis moeten overbrengen. Dit krijgen we ook terug van Gerda en Nicoline.
 
"Dat de zaken rondom ZZP'er in de zorg gestructureerd en begrijpelijk op een rij en in perspectief gezet worden. Veel zaken (zoals wetgeving op gebied van zorg, eisen m.b.t. ondernemerschap), zijn duidelijker geworden door de professionele en grondige uitleg van Lex. Ook is wat duidelijker geworden (heel goed gekaderd) waarom de betreffende wetgeving voortdurend lijkt te wijzigen en te vernieuwen."
 
"Breed stap voor stap alles aan de orde laten komen in de videos. Er is een duidelijke lijn te volgen waarbij te merken dat de onderwerpen weloverwogen zijn."
 
Wil je meer weten over de online training? Klik hier. 
 
Een preview zien van de eerste video? Kijk hieronder. 

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg