Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Online webinar starten als

Online webinar starten als zzp'er in de zorg nu beschikbaar.

starten als zzp'er werken als zzp'er Dec 21, 2021

Het online webinar starten als zzp'er in de zorg is nu beschikbaar. Het succes van ons eerste webinar over de Wtza, heeft geleid tot een tweede. In dit webinar gaan we in op wat er komt kijken bij het starten als zzp'er in de zorg. 

Online webinars van ZZP-erindezorg.nl zijn gratis beschikbaar

We vinden het belangrijk om zorgprofessionals goed te informeren over het starten en werken als zzp in de zorg. Om die reden hebben we al onze content voor zowel abonnees als niet-abonnees beschikbaar gemaakt. In onze lijst met artikelen vind je onder andere onze kennisbank, nieuws- en actualiteiten en lees je meer over de onderzoeken die we doen. Ook onze online webinars zijn voor alle zorgverleners beschikbaar gemaakt.

Een overzicht van onze webinars voor zzp'ers in de zorg vind je hier >>

Online webinar starten als zzp'er in de zorg

Het online webinar starten als zzp'er in de zorg neemt zo'n drie kwartier in beslag en gaat in op een aantal meest voorkomende vragen. Het team van ZZP-erindezorg.nl is ruim 15 jaar actief voor en met zzp'ers in de zorg en we weten wat startende zzp'ers bezig houdt. In dit webinar hebben we aandacht voor een aantal vragen. Schrijf je hier in voor het webinar.

Hoe start je als zzp'er in de zorg?

Hoe zit het met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de voorbereiding hierop? In dit webinar gaan we in op hoe je praktisch gezien kunt starten. We nemen ook de inschrijving bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd met je door en gaan in op de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen in de zorg (Wkkgz).

Lees ook: Starten als zorg zzp'er? Met dit abonnement maak je een goede start!

Welke eisen gelden voor zzp'ers in de zorg?

Iedere zzp'er in de zorg wordt gezien als een zorgaanbieder. Daarnaast wil je ook graag als ondernemer gezien worden én ben je uiteraard ook zorgverlener. Welke eisen gelden bij welk onderwerp? We nemen ze kort door in dit webinar, zodat je overzicht krijgt. Schrijf je hier in voor het webinar.

Welke verzekeringen moet je regelen als zzp'er in de zorg?

Jezelf verzekeren is belangrijk, ook al werk je maar een dag in de week als zzp'er in de zorg naast een dienstverband. In ons online webinar starten als zzp'er in de zorg gaan we in op de verzekeringen die je sowieso nodig hebt. We bespreken ook over welke verzekeringen je nog verder na zou kunnen denken.

Lees ook: Regel ZZP zorg verzekeringen vanaf dag 1

Hoe combineer je dienstverband en zzp in de zorg?

Veel zorgverleners starten naast een dienstverband met hun zzp-schap. Ben jij benieuwd hoe je dienstverband combineert met zzp? In ons webinar gaan we hier nader op in. Wat betekent het als je een dag in de week gaat 'oefenen' met het zijn van zzp'er? Hoe zit het met aansprakelijkheid? Schrijf je hier in voor het webinar.

Hoe kom je aan opdrachten als zzp'er in de zorg?

Een veelgehoorde vraag is hoe je aan opdrachten komt als zzp in de zorg. Hoe lastig of eenvoudig is het om aan opdrachten te komen? Welke soorten klanten zijn er? In ons webinar besteden we aandacht aan deze vraag.

Wat ga je verdienen en hoe bereken je een uurtarief?

Het is misschien niet het meest belangrijke, maar wel belangrijk. Hoe zit het met het uurloon voor zzp'ers in de zorg? Of, zoals we eigenlijk zeggen 'uurtarief'? Hoe bereken je een uurtarief en hoe hoog is het in de praktijk? We werken een voorbeeld uit in dit webinar.

Schrijf je hier in voor het online webinar Starten als zzp'er in de zorg

 

Wat is ZZP-erindezorg.nl?

ZZP-erindezorg.nl is het serviceplatform voor zzp'ers in de zorg. We bieden één abonnement aan waarmee zzp'ers in de zorg zowel kunnen starten als zzp'er én aan wet- en regelgeving kunnen voldoen. Dit bieden we aan voor € 10 per maand. Deze kosten zijn aftrekbaar van de belasting. Onderdeel van dit abonnement is een uitgebreide online training tot zzp'er in de zorg. Wil je dus naast ons webinar graag verder investeren in starten en werken als zzp'er in de zorg? Dan kan dat het beste door het afsluiten van een abonnement.

Lees ook: Besproken onderwerpen in de online training 'De basis op orde'

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg