Sluit je aan
Gratis webinars
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Starten als zorg zzp'er

Starten als zorg zzp'er? Met dit abonnement maak je een goede start!

zorgaanbieder Dec 17, 2021

Wil je starten als zorg zzp'er en ben je op zoek naar uitleg en overzicht? Het blijkt dat de dienstverlening van ZZP-erindezorg.nl niet alleen geschikt is voor bestaande zzp'ers in de zorg, maar ook voor starters. Met ons abonnement maak je een goede start.

Starten als zzp'er in de zorg begint met goede voorbereiding

Het is niet eenvoudig om overzicht te krijgen als zzp'er in de zorg. Vooral als je start komt er van alles op je af. Hoe schrijf je je in bij de KvK? Op welk moment betaal je belasting? Hoeveel geld moet je daarvoor reserveren? Wat is de Wtza? Wat is de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen in de zorg (Wkkgz)? En hoe kom je aan opdrachten als zzp'er in de zorg? Om zorgverleners die flex willen werken te ondersteunen, hebben we een volledige online training ontwikkeld. Via deze training word je in een aantal uur bijgepraat over alles wat zzp in de zorg aangaat. 

Cursist Lea - "Mijn complimenten voor de professionaliteit, de grondige kennis van zaken, de gedrevenheid en de helderheid van de uitleg door Lex! Het was een genoegen om de training te volgen!"

Lees ook: ZZP'er in de zorg worden, hoe doe je dat? Lees alles over de start

Kun je ook een abonnement afsluiten als je nog geen zzp'er bent?

Ben je jezelf aan het voorbereiden als starter in de zorg? Dan helpt ons abonnement jou goed op weg. Ook als je nog geen KvK nummer hebt of ingeschreven staat bij het Zorgaanbiedersportaal (LRZa), kan ons abonnement helpen in de voorbereiding. Mocht je nog geen zzp'er in de zorg zijn, maar wel ons abonnement afnemen dan raden we je aan om de factuur van het lidmaatschap te bewaren. Alle kosten die je maakt voor de voorbereiding van jouw start zijn aftrekbaar namelijk.

Hoe blijf je vervolgens op de hoogte?

Na je start als zzp'er en je eerste dagen als ondernemer, is het van belang dat je op de hoogte blijft. Het volgen van de actualiteit doen wij voor je. Eens per maand bespreken we dit via onze online maandupdate. Een zzp journaal met het belangrijkste nieuws en wetenswaardigheden. Uiteraard kun je ook onze uitgebreide lijst aan artikelen lezen. Hoe dan ook houden we je via ons Wtza abonnement op de hoogte.

Alles over starten als ZZP'er in de zorg lees je hier

Voldoe aan wet- en regelgeving

Ook al start je met een dag in de week naast jouw dienstverband als zzp'er in de zorg; je dient te voldoen aan zorgwet- en regelgeving. Ons abonnement is zo ingericht dat je in de basis voldoet aan datgene wat van je verlangd wordt. Dit komt neer op een basis kwaliteitssysteem en een klachtenregeling. Het abonnement van ZZP-erindezorg.nl biedt precies dat: voldoen aan de eisen, een online training én iedere maand op de hoogte. Sluit het abonnement nu af>> 

Lees ook: Wkkgz, Wtza en kwaliteitssysteem voor zzp in de zorg. Hoe zit het?

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp-ers in de zorg al? Klik hieronder!
Wtza abonnement voor zzp-ers in de zorg