Gratis Zorgondernemerscheck
Terug naar het overzicht

Waarom een online training voor zzp'ers in de zorg?

basis op orde starten als zzp'er trainingen werken als zzp'er Dec 30, 2020

De training 'De basis op orde', versie 2021 is de eerste online training voor zzp'ers in de zorg. Waarom een online training voor zzp'ers in de zorg? Het ontstaan van dit online trainingsplatform had 3 redenen. 

Bijeenkomsten stonden in 2020 onder druk

In de 15 jaar dat ik nu voorlichting geef aan zzp'ers in de zorg, heb ik gemerkt dat het bieden van overzicht belangrijk is. Zelfstandige zorgprofessionals hebben graag helder hoe de onderwerpen van het zzp-schap in elkaar steken en waar de ontwikkeling ligt. 2020 was een vreemd jaar waarin de fysieke ontmoetingen grotendeels achterwege moesten blijven. Om die reden ben ik op zoek gegaan naar alternatieven.

Een online training omdat de techniek er is

Inmiddels is de technologie zo ver dat je via een aantal applicaties zelf een online platform kunt bouwen. Het is niet meer nodig om dit op maat te laten ontwikkelen, zoals voorheen het geval was. Dat maakt de ontwikkelkosten lager en daarmee komt dan de mogelijkheid om de prijs redelijk te houden. De techniek is inmiddels zo ver dat ook mensen met wat minder digivaardigheden gebruik kunnen maken van dit platform.

Om betrouwbare informatie beschikbaar te maken

Het is voor zzp'ers in de zorg die starten en reeds als zzp'er werkzaam zijn, niet eenvoudig om betrouwbare informatie te vinden. Veel informatie wordt gekleurd door de belangen van partijen. Het oprichten van zzp-erindezorg.nl heeft tot doel om onafhankelijke informatie aan te bieden aan zorgprofessionals, zonder er een commerciële boodschap aan te verbinden. Zo kunnen alle partijen zonder zorgen verwijzen naar deze online training.

Een online training om werken en samenwerken te verbeteren

Door middel van kennis kun je jouw ondernemerschap verder versterken en heb je minder zorgen. Daarnaast kun je ook eenvoudiger samenwerken met opdrachtgevers, cliënten en bureaus als je weet waar de verantwoordelijkheden liggen en wat je mag verwachten. De online training 'De basis op orde' heeft uiteindelijk tot doel om jou te helpen jouw ondernemerschap een impuls te geven, zodat jij kansen kunt benutten.

Ben je benieuwd naar de online training 'De basis op orde'? Kijk dan hier (link) verder 

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Even kennis maken? Klik hieronder!
Wat is ZZP-erindezorg.nl?