Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Wtza webinar voor zzpers

Wtza webinar voor zzpers in de zorg van start

zorgaanbieder Nov 26, 2021

De Wtza brengt nogal wat veranderingen met zich mee voor zzpers in de zorg. We krijgen veel vragen over wat de Wtza precies is en wat deze wet betekent voor zzp-ers in de zorg. Om deze vragen op een begrijpelijke manier te kunnen beantwoorden gaat het Wtza webinar voor zzpers in de zorg van start.

Wtza webinar voor zzpers

Het Wtza webinar van ZZP-erindezorg.nl is specifiek ingericht voor zzpers in de zorg. Het is een kosteloos webinar voor zowel Wtza abonnees als niet abonnees. Het doel van het webinar is om alle zzpers in de zorg te informeren op wat er op hen afkomt vanaf 1 januari aanstaande. Ben je al werkzaam als zzper in de zorg? Dan heb je tot 1 juli 2022 de tijd om je te melden. Wil je starten als zzp zorg, dan is het belangrijk dat je je meldt voordat je zorg gaat verlenen als zelfstandige.

Inschrijven voor het volgende webinar? Klik hier >>

Wat bespreken we tijdens het webinar?

Ons Wtza webinar voor zzpers in de zorg heeft een aantal onderwerpen op de agenda staan. Zo bespreken we wat de Wtza precies is en welke bedoeling deze wet heeft. Daarnaast nemen we door welke eisen hierbij gaan gelden en hoe je ook gebruik kunt maken van de kansen die deze wet biedt. De logica van de eisen die voor jou als zorgaanbieder gelden maken we inzichtelijk, zodat je begrijpt waarom er bepaalde spelregels gelden voor jou als zelfstandige.

Benieuwd naar het Wtza webinar? Schrijf je hier in voor het eerstvolgende webinar >>

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg