Nu aansluiten

Dienstverlening voor opdrachtgevers

Veilig werken met zzp'ers in de zorg. ZZP-erindezorg.nl versterkt de rol van opdrachtgevers in de zorg door de kwaliteit van opdrachtgeverschap te bevorderen, te zoeken naar een balans tussen vast en flex, en waardevolle kennis te bieden voor goed werkgeverschap in de zorgsector.

Neem contact met ons op

Kwaliteit van opdrachtgeverschap

ZZP-erindezorg.nl levert een waardevolle bijdrage aan het optimaliseren van het opdrachtgeverschap in de zorg. In de huidige situatie worden zzp'ers in de zorg vaak gezien als een variatie op de uitzendkracht, terwijl ze eigenlijk veel meer te bieden hebben.

Het is essentieel om het potentieel van zzp'ers in de zorg volledig te benutten door hun rol als opdrachtgever te verbeteren. Dit houdt onder andere in dat er eisen worden gesteld aan de kwaliteit, het gedrag en de flexibiliteit van zzp'ers in de zorg.

Vast en Flex in de Zorg

Een groeiend vraagstuk in de zorgsector is de balans tussen vast en flexibel personeel. De afgelopen jaren is deze balans verstoord geraakt. ZZP-erindezorg.nl werkt samen met zorgorganisaties die actief op zoek zijn naar een gezonde balans tussen vast en flexibel personeel. Het is van groot belang dat zorgorganisaties de regie behouden over hun teamsamenstelling om effectieve zorg te kunnen bieden. Bij ZZP-erindezorg.nl kunt u terecht voor ondersteuning en advies bij het herstellen van deze balans.

Kwaliteit van werkgeverschap

ZZP-erindezorg.nl biedt kennis en informatie waar zorgprofessionals behoefte aan hebben. De zzp’er in de zorg biedt wezenlijke aanknopingspunten voor goed werkgeverschap. Door gebruik te maken van onze expertise, kun je als opdrachtgever profiteren van waardevolle inzichten die je helpen om de juiste beslissingen te nemen en succesvol samen te werken met zzp'ers in de zorg. Het blijkt namelijk dat zzp’ers en medewerkers in een dienstverband naar exact dezelfde omstandigheden op zoek zijn.

Wij helpen met

 • Werken buiten dienstverband
  Hoe om te gaan met de wet DBA, webmodule en modelovereenkomsten?
 • Grip op kwaliteit
  Welke kwaliteitseisen zijn van toepassing op de zzp'er in de zorg?
 • Universele behoeftes
  ZZP'ers in de zorg bieden een inkijk in wat zorgprofessionals nodig hebben

Waarom ZZP-erindezorg.nl?

 • Betrouwbare bron
  Lex Tabak heeft meer dan 15 jaar ervaring met ZZP-ers in de zorg
 • Altijd up-to-date
  Nieuwsartikelen en informatie over de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt in de zorg
 • Sparringspartner
  Kennis over hoe samen te werken met ZZP-ers, bureau's en binnen de regio

Recente artikelen

Neem contact op

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Contact