Ik heb een klacht over mijn ZZP zorgbemiddelaar

 

Zo'n 75% van alle zzp-ers in de zorg werkt met een bemiddelingsbureau die zzp-ers in de zorg bemiddelt. Heel vaak gaat zo'n samenwerking goed, maar soms ontstaan er problemen. De afgelopen jaren heb ik ervaring op gedaan met het bemiddelen bij problemen tussen zzp-ers in de zorg en zzp zorg bemiddelingsbureaus. 

Heb jij een klacht over jouw zzp zorg bemiddelaar? Dan kun je deze klacht aan mij voorleggen. Op basis van mijn ervaring met zzp-ers in de zorg en mijn ervaring met zzp zorg bemiddelingsbureaus, kan ik beoordelen wat de oorzaak van het probleem is. 

Soms ligt het probleem bij de zzp-er en de soms ligt het probleem bij het bemiddelingsbureau. Het komt ook voor dat het probleem bij beide partijen ligt, of bij de opdrachtgever. Als je mij jouw situatie voorlegt, dan kijk ik hier vrijblijvend naar en geef ik jou feedback.

Nadat je het formulier instuurt, neem ik contact met jou op. Mocht je van mening zijn dat het verstandig is dat ik contact opneem met het zzp zorg bemiddelingsbureau en dat ik bemiddel bij het probleem, dan besluiten we dat samen.

Lex Tabak

Initiatiefnemer zzp-erindezorg.nl

Deel hier je klacht