Nu aansluiten

Klachtenregeling

De klachtenregeling zorg van ZZP-erindezorg.nl is specifiek ontwikkeld voor zzp'ers in de zorg. Sluit je aan! Dan kun je gebruik maken van onze klachtenfunctionaris en onze klachtencommissie zorg zzp. Je ontvangt direct een bewijs van inschrijving bij ons klachtenportaal.

Sluit je aan

Waarom een klachtenregeling?

Volgens de Wkkgz en de Jeugdwet moet een zelfstandige zorgverlener over een klachtenregeling zorg beschikken. Een aansluiting bij een klachtenregeling is één van de eisen waar je aan moet voldoen als zzp'er in de zorg. Cliënten moeten de mogelijkheid hebben om eventuele onvrede te uiten. Met een klachtenregeling zzp zorg kan er gezocht worden naar een passende oplossing voor zowel cliënt als zorgaanbieder. 

Goed geregeld met ZZP-erindezorg.nl

De juridische aspecten van onze klachtenregeling zijn getoetst door de juristen van Eldermans | Geerts.

Lees ook

Checklist klachtenregeling

In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten bij het kiezen van een klachtenregeling. Welke soorten klachten kun je ontvangen? Hoe zit het met eigen risico?

Waar moet je op letten?

Het Wtza abonnement

Breng jouw basis op orde als zzp'er in de zorg. Erkende klachtenregeling, basis kwaliteitssysteem, online training, online maandupdate en ondersteuning bij je VOG aanvraag

Meer over het Wtza abonnement

Klachtenregeling voor alternatieve zorgaanbieders

Als alternatieve zorgaanbieder ben je wettelijk verplicht om een klachtenregeling te hebben en deze toe te passen.

Klachtenregeling voor alternatieve zorgaanbieders