Nu aansluiten

De online maandupdate

Met de maandupdate houdenĀ we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, trends en nieuws in de wereld van zelfstandige zorgprofessionals.

Wat is de onlineĀ maandupdate?

Elke maand brengen we je eenĀ video metĀ handige informatie die jou als zzp'er in de zorg aangaat. Of je nu verpleegkundige bent, therapeut, arts of een andere zorgexpert, onze Maandelijkse Zorgupdate is er speciaal voor jou, om je te helpen groeien en schitteren in je eigen zorgpraktijk.

Blijf altijd op de hoogteĀ van ontwikkelingen in de zorg.De maandupdate is onderdeel van het Wtza abonnement.Ā 

 

Wet- en Regelgeving in de Zorgsector

Blijf op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving die van invloed kunnen zijn op jou als zelfstandige zorgprofessional. We brengen je updates over nieuwe regels, richtlijnen en eventuele wijzigingen die van belang zijn voor jouw zzp-praktijk.

Nieuws over zzp'erschap in de Zorg

Als zzp'er in de zorg zijn er specifieke uitdagingen en kansen waar je mee te maken krijgt. In de maandupdate delen we nieuws en inzichten die betrekking hebben op jouw werkzaamheden, belastingen, administratie en andere aspecten van het zzp'erschap.

Ontwikkelingen in de Zorgwereld

De gezondheidszorg is voortdurend in beweging. We houden je op de hoogte van trends die van invloed kunnen zijn op jouw werk als zorgprofessional.

Wil je Altijd Op de Hoogte Blijven?

Mis geen enkel belangrijk nieuwsitem!Ā Blijf voorop lopen in de wereld van de zorg als zelfstandige professional.Ā De maandupdate is onderdeel van hetĀ Wtza abonnement.Ā