Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Eerste ervaringen met online

Eerste ervaringen met online training 'De basis op orde'.

basis op orde buiten dienstverband trainingen werken als zzp'er zorgaanbieder zorgprofessional Feb 09, 2021

Wat zijn de eerste ervaringen met de online training 'De basis op orde'? Een maand na de start hebben de eerste deelnemers de training afgerond. Hieronder een aantal quotes die laten zien hoe de training bevalt.

Feedback tijdens en na de training

Het online platform zzp-erindezorg.nl is zo ingericht dat alle video's per stuk kunnen worden voorzien van commentaar. We merken dat cursisten soms een vraag hebben, of een opmerking willen plaatsen. Daar bovenop vragen we om feedback na het afronden van de training. We vragen dus om feedback tijdens en na de training. Een aantal quotes die de moeite waard zijn om te lezen vind je hieronder. Zij geven een beeld van hoe de training ervaren wordt. 

Wat zijn de eerste ervaringen met online training 'De basis op orde'?

Hieronder een aantal reacties en de vragen die we de deelnemers stelden.

Wat vonden deelnemers goed aan de training 'De basis op orde'?

"Dat de zaken rondom zzp-er in de zorg gestructureerd en begrijpelijk op een rij en in perspectief gezet worden. Veel zaken (zoals wetgeving op gebied van zorg, eisen m.b.t. ondernemerschap), zijn duidelijker geworden door de professionele en grondige uitleg van Lex. Ook is wat duidelijker geworden (heel goed gekaderd) waarom de betreffende wetgeving voortdurend lijkt te wijzigen en te vernieuwen."

"Heel informatief. Past bij de praktijk van zzp-schap. Ik ben nu goed op de hoogte."

"Lex met veel enthousiasme vertel je over de ins en outs over het ZZP-erschap. Mooi om dit in een cursus terug te lezen. Zoals ik altijd al met je gedeeld hebt is het goed dat er adviseurs zijn die de actualiteiten en objectieve informatie geven en onder de aandacht brengen."

Welke informatie heeft de deelnemers het meest geholpen?

"Heel duidelijk geworden wat van een ZZP'er verwacht wordt en door wie/welke instanties. Ook de insteek van 'ga voor de uitdaging!', ook wat betreft de 4 rollen was heel constructief!"

"IB ondernemerschap, want dat komt steeds terug. De informatie is genuanceerd; wat is lastig en wat levert het op te investeren in je ondernemerschap."

"Een controle lijstje waar je aan moet voldoen is altijd fijn om eens na te kijken. Het is de algemene informatie die bij elkaar is gevoegd over de do en donuts van het ZZP-ersschap die de cursus uniek maakt. Natuurlijk ben ik door de jaren heen wel aardig op de hoogte mede door de juiste informatiebronnen te raadplegen."

Eerste ervaringen met online training zijn positief

De eerste ervaringen met de online training 'De basis op orde' zijn positief. Dat sterkt mij in de gedachte dat er behoefte is aan een brede uitleg over het zzp-schap in de zorg. Uiteraard valt er nog veel meer te verdiepen op de zzp-er in de zorg. Die ontwikkeling wil ik ook gaan maken voor deelnemers en volgers. Door middel van kennis kun je jouw ondernemerschap verder versterken en heb je minder zorgen. Daarnaast kun je ook eenvoudiger keuzes maken als je de voor en nadelen van het zzp in de zorg kent. Dat is waarom ik zzp-erindezorg.nl gestart ben. Wil je eerst wat meer lezen over hoe het zzp-schap in elkaar zit? Start dan hier.

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg