Nu aansluiten

Over ons

Het online service platform ZZP-erindezorg.nl biedt dienstverlening aan zzp'ers in de zorg, intermediairs en opdrachtgevers. De initiatiefnemer van ZZP-erindezorg.nl is Lex Tabak.

Sinds 2006

ervaringsdeskundig met zzp

150,000+

unieke bezoekers per maand

10+ jaar

belangenbehartiging

20,000+

zzp'ers binnen het netwerk

Ons doel

Het doel van ZZP-erindezorg.nl is het leveren van een bijdrage aan de arbeidsmarkt, door de positie van zzp'ers in de zorg te verduurzamen. Dit bereikt ZZP-erindezorg.nl door samen te werken met zzp'ers, intermediairs en opdrachtgevers.

Een introductie over onze dienstverlening en deze website vind je hier >>

De visie van waaruit wij samenwerken, vind je hier >>

Alles wat je moet weten als zzp-er in de zorg vind je hier >>

Video Poster Image

Wie is Lex Tabak?

Lex Tabak is sinds 2006 nauw betrokken bij de ontwikkeling van zzp'ers in de zorg. Als oud-verpleegkundige en ervaren zzp’er deelt hij kennis over wat er komt kijken bij het zzp-schap in de zorg. Daarnaast zet hij zich zo’n 15 jaar in voor de belangen van zzp’ers in de zorg.

Naast zijn interesse in de ontwikkeling van zelfstandigen in de zorg, zet hij zich in voor de duurzame inzetbaarheid van zorgprofessionals. Dit doet hij in nauwe samenwerking met zijn netwerk.

Lex volgt de ontwikkeling van professionals die vast, flex én zzp werken op de voet. Wil je een beeld krijgen van alle activiteiten van Lex Tabak, kijk dan op zijn website

ZZP-erindezorg.nl is werkzaam voor..