Gratis Zorgondernemerscheck

Over ZZP-erindezorg.nl

Sinds 2006

ervaringsdeskundig met zzp

2000+

Zorgprofessionals getraind

10+ jaar

belangenbehartiging

15,000+

volgers

Over zzp-erindezorg.nl

Het online service platform zzp-erindezorg.nl biedt dienstverlening aan zzp-ers in de zorg, intermediairs en opdrachtgevers. De initiatiefnemer van zzp-erindezorg.nl is Lex Tabak.

Het doel van zzp-erindezorg.nl is het leveren van een bijdrage aan de arbeidsmarkt, door de positie van zzp-ers in de zorg te verduurzamen. Dit bereikt zzp-erindezorg.nl door samen te werken met zzp-ers, intermediairs en opdrachtgevers.

ZZP-erindezorg.nl is werkzaam voor..

Wie is Lex Tabak?


Lex Tabak is sinds 2006 nauw betrokken bij de ontwikkeling van zzp-ers in de zorg. Als oud-verpleegkundige en ervaren zzp’er deelt hij kennis over wat er komt kijken bij het zzp-schap in de zorg. Daarnaast zet hij zich zo’n 15 jaar in voor de belangen van zzp’ers in de zorg.

Naast zijn interesse in de ontwikkeling van zelfstandigen in de zorg, zet hij zich in voor de duurzame inzetbaarheid van zorgprofessionals. Dit doet hij in nauwe samenwerking met zijn netwerk.

Lex volgt de ontwikkeling van professionals die vast, flex én zzp werken op de voet. Wil je een beeld krijgen van alle activiteiten van Lex Tabak, kijk dan op zijn website

Onze meest recente artikelen

BTW in de zorg en zzp-ers. Hoe zit het precies?

Sep 17, 2021

Klacht van een cliënt. Wat doe je als professional én zorgaanbieder.

Sep 16, 2021

Zorgorganisaties stellen weinig eisen aan zzp-ers in de zorg

Sep 15, 2021