Nu aansluiten

Over ons

Het online service platform ZZP-erindezorg.nl biedt dienstverlening aan zzp'ers in de zorg, intermediairs en opdrachtgevers. De initiatiefnemer van ZZP-erindezorg.nl is Lex Tabak.

Sinds 2006

ervaringsdeskundig met zzp

150,000+

unieke bezoekers per maand

10+ jaar

belangenbehartiging

20,000+

zzp'ers binnen het netwerk

Ons doel

Het doel van ZZP-erindezorg.nl is het leveren van een bijdrage aan de arbeidsmarkt, door de positie van zzp'ers in de zorg te verduurzamen. Dit bereikt ZZP-erindezorg.nl door samen te werken met zzp'ers, intermediairs en opdrachtgevers. Meer weten? Lees dan bijvoorbeeld..

Onze visie

Onze pagina starten als zzp'er in de zorg

Over ons Wtza abonnement

Of kijk onze introductie video in een notendop

Video Poster Image

Wie is Lex Tabak?

Lex Tabak is sinds 2006 nauw betrokken bij de ontwikkeling van zzp'ers in de zorg. Als oud-verpleegkundige en ervaren zzp’er deelt hij kennis over wat er komt kijken bij het zzp-schap in de zorg. Daarnaast zet hij zich zo’n 15 jaar in voor het belang van zzp’ers in de zorg.

Lex heeft tot februari 2021 gewerkt voor brancheorganisatie SoloPartners. Nadat zij de samenwerking hebben opgezegd is Lex in samenwerking met zijn team een nieuw initiatief gestart; ZZP-erindezorg.nl. Dit is in november 2021 van start gegaan.

Via deze website wil Lex samen met zijn team een bijdrage leveren aan de duurzame inzetbaarheid van zorgprofessionals. Dit doet ZZP-erindezorg.nl in nauwe samenwerking met haar netwerk.  

Verbinden via LinkedIn kan hier.

ZZP-erindezorg.nl is werkzaam voor..