Over ZZP-erindezorg.nl

15 jaar

Toonaangevend in zzp-erschap

2000+

Zorgprofessionals getraind

8.3

Gemiddelde beoordeling

25,000+

Trouwe volgers.

zzp-erschap zorg

Het verhaal van zzp-erindezorg.nl

Het online platform zzp-erindezorg.nl is gestart in 2021 en is een initiatief van Lex Tabak.

Lex schrijft inmiddels 15 jaar over de zzp’er in de zorg. Als verpleegkundige startte hij in 2003 met ondernemen naast een dienstverband.

Met behulp van dit platform deelt Lex zijn kennis en ervaring en hoopt hij bij te dragen aan de voorbereiding en ontwikkeling van het zzp-schap in de zorg.

Wat anderen zeggen

Mark

"Ik geniet van Lex als persoon. Heb hem al vaker mee gemaakt. Zelden zo'n prettig mens ontmoet. Hij weet ongelofelijk veel."

 

Margret

"Lex had een helder verhaal. Het is me nu duidelijk wat ik nog moet doen om mijn keurmerk te kunnen behouden en wat de belasting van mij verwacht."

Samantha

"Lex legt rustig uit wat ik nodig heb en hoe ik dat moet aanpakken. Het heeft mij enorm geholpen om beter te worden als zzp-er."

Lex Tabak

Lex Tabak

Lex Tabak is sinds 2006 nauw betrokken bij de ontwikkeling van zzp-ers in de zorg.

Als oud-verpleegkundige en ervaren zzp’er deelt hij kennis over wat er komt kijken bij het zzp-schap in de zorg. Daarnaast zet hij zich zo’n 15 jaar in voor de belangen van zzp’ers in de zorg.
 
Naast zijn interesse in de ontwikkeling van zelfstandigen in de zorg, zet hij zich in voor de duurzame inzetbaarheid van zorgprofessionals. 
 
Hij volgt de ontwikkeling van professionals die vast, flex én zzp werken.

Het verhaal van zzp-erindezorg.nl

Ik geloof dat zzp-ers in de zorg geholpen zijn met kennis over zzp-schap in de zorg, zodat zij bewust kunnen genieten van het ondernemerschap.

Om deze kennis over te kunnen dragen, heb ik een online platform opgericht dat mij in staat stelt om mijn kennis en ervaring te delen.

Het is belangrijk dat deze kennis laagdrempelig en online aangeboden wordt, zodat jij stap-voor-stap, in je eigen tempo en op een moment dat het jou uitkomt kunt leren.