Nu aansluiten

Dienstverlening voor zzp'ers

Wtza abonnement, gratis webinars, downloads, podcasts en meer. Alles voor zzp'ers in de zorg. Op deze pagina lees je meer over ons aanbod voor zzp'ers in de zorg.

Bewust starten | Veilig ondernemen

Bij ZZP-erindezorg.nl hebben we een breed scala aan mogelijkheden en hulpmiddelen voor zzp'ers in de zorg. We bieden wekelijkse blogs boordevol waardevolle informatie, webinars die je helpen bij het vergroten van je kennis en vaardigheden, trainingen om je professionele ontwikkeling te bevorderen en handige downloads die je kunnen ondersteunen bij je dagelijkse werkzaamheden. Onze website is een bron van kennis, specifiek gericht op de behoeften van zzp'ers in de zorgsector. Als abonnee aansluiten doe je hier.

Bewust starten

Alles wat je moet weten als je bewust wil starten als zzp'er in de zorg.

Bewust starten

Veilig ondernemen

Alles wat je moet weten om veilig zelfstandig te ondernemen in de zorg.

Veilig ondernemen
Video Poster Image

Over ZZP-er in de zorg.nl

Webinars voor zorgprofessionals

Gratis webinars voor zorgmedewerkers over bewust starten en veilig werken als zzp'er in de zorg. Wil je je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Neem deel aan onze boeiende webinars en trainingen. Leer van experts in de zorgsector en ontwikkel de vaardigheden die essentieel zijn voor jouw succes als zzp'er. Ontdek praktische tips en strategieën om jezelf te onderscheiden en te groeien in je vakgebied.

Podcast: Luister naar interessante inzichten

Laat je inspireren door onze podcast, waarin we interessante inzichten en ervaringen delen. Via onze podcast informeren je over hoe je bewust kunt starten en veilig kunt ondernemen.

Alle gratis downloads

Bekijk onze handige downloads voor zzp'ers in de zorg:

Zie alle gratis tools

Wtza abonnement

Sluit je aan bij ons wtza abonnement en zorg ervoor dat je als zzp'er direct de basis op orde hebt. Ontvang essentiële informatie en ondersteuning om succesvol te starten en te opereren in de zorgsector. Voldoe aan de Wet Toetreding Zorgaanbieders en focus op het leveren van hoogwaardige zorg aan je cliënten. De basis op orde voor €10 per maand. Het wtza abonnement bevat:

Lees meer