Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Maandupdate januari nu beschikbaar

Maandupdate januari nu beschikbaar voor onze abonnees

abonnement Jan 01, 2022

Iedere maand publiceert ZZP-erindezorg.nl een nieuwe maandupdate voor haar abonnees. Het doel van deze maandupdate is het op de hoogte brengen van zzpers in de zorg. Aangezien het weer de eerste van een nieuwe maand is, is de maandupdate januari nu beschikbaar gekomen voor onze abonnees. Welke onderwerpen staan centraal deze maand?

Inhoud van de maandupdate januari 2022

De Wtza is vanaf vandaag officieel van start en we nemen nog even kort door hoe het zit. Via de Wet Toetreding Zorgaanbieders (Wtza), word je gehouden aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen in de zorg (Wkkgz). We gaan in op de fraude met de zorgbonus, wat je mag verwachten van het coalitieakkoord en we hebben het over de gevolgen van de inflatie. Op het moment zijn we nog druk met het geven van online en offline Wtza bijeenkomsten en we leggen uit waar je terecht kunt. De vraag van de abonnee gaat over de VOG aanvraag en we peilen de behoeftes voor het aankomende jaar. Waar wil jij dat wij aandacht aan besteden?

Hoe krijg je toegang tot de maandupdate?

De maandupdate maakt onderdeel uit van het Wtza abonnement. Dit abonnement heeft als doel om zzpers in de zorg te ondersteunen bij het voldoen aan wet- en regelgeving enerzijds. Aan de andere kant is het ook belangrijk om de kansen te zien die het ondernemerschap biedt en dit proberen we via onze online training en de maandupdate uit te leggen. Wil je direct toegang tot de online maandupdate? Ons systeem bied je na inschrijving direct een inlogcode.

Een abonnement afsluiten doe je hier >>

Maandupdate januari 2022 nu beschikbaar

Iedere maand op de eerste van de maand ontvangen onze abonnees een bericht dat de nieuwe maandupdate beschikbaar is. De maandupdate van ZZP-erindezorg.nl is sinds november 2021 gestart. Deze eerste maandupdate is vrij beschikbaar en vind je hier. Ben je benieuwd naar wat we deze maand januari precies bespreken en hoe zo'n maandupdate werkt? Kijk dan het filmpje hieronder.

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg