Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Waarom vraagt jouw bemiddelaar

Waarom vraagt jouw bemiddelaar of jij deze cursus wil doen?

basis op orde starten als zzp'er trainingen werken als zzp'er Jan 16, 2021

De online training 'De basis op orde' staat nu een paar weken online. Inmiddels hebben naast zzp'ers, ook een aantal bemiddelaars interesse in deze training. Sommige zouden graag zien dat startende en gevorderde zzp'ers deze training doen. Waarom vraagt jouw bemiddelaar of jij deze cursus wil doen?

Hoeveel weet jij over zzp er in de zorg?

Veel zzp'ers in de zorg die op zoek zijn naar opdrachten, melden zich bij een bemiddelaar. Dit geldt ook voor veel startende zzp'ers in de zorg. Bemiddelaars worden vaak ingezet door zorgorganisaties die op zoek zijn naar goede kandidaten. Daarnaast zijn individuele cliënten dikwijls op zoek naar een bureau dat continuïteit van zorg biedt. Om die  reden zijn er honderden bureaus actief in de zorg en hebben zzp'ers veel keuze hierin. 

De samenwerking tussen zzp'er en bureau loopt echter niet altijd makkelijk. Dat komt omdat zorgverleners soms onvoldoende tijd investeren in wat zzp-schap nu eigenlijk is. Als gevolg daarvan gaan zorgverleners aan het bureau waar zij opdrachten van krijgen vragen stellen over het zzp-schap. Opdrachtgevers zien soms dat zzp'ers zich vooral als een eigen medewerker opstellen. Hier zijn veel bureaus niet mee geholpen. Zij zien juist graag dat zzp'ers zelf de kennis hebben over het zzp-schap en zich professioneel presenteren. Omdat bemiddelaars graag zien dat jij jouw zaken op orde hebt als zzp'er, kunnen zij van je vragen of je de training 'De basis op orde' wil doen en het certificaat als bewijs wilt overleggen. 

Waarom werkt deze online training voor jouw bemiddelaar?

De online training 'De basis op orde' helpt bemiddelaars in hun rol naar zzp'ers en opdrachtgevers.

  • ZZP'ers die de training gedaan hebben, zijn volledig op de hoogte over hun positie, de risico's en de kansen.
    Dit zorgt ervoor dat de bemiddelaar veel minder vragen krijgt over het zzp-schap.
  • De training gaat in op wat een bemiddelaar van jou mag verwachten en omgekeerd. Dit scheelt tijd. 
    Met behulp van de training wordt duidelijk wat van een professionele bemiddelaar én een professionele zzp'er verwacht mag worden.
  • ZZP'ers krijgen informatie over hoe zij volwaardig ondernemer zijn. Hierdoor weten zij wat zij op orde moeten houden. 
    Dit helpt opdrachtgevers om zzp'ers in de zorg buiten dienstverband te houden.

Een online training om beter samen te werken

Door middel van kennis kun je jouw ondernemerschap verder versterken en heb je minder zorgen. Daarnaast kun je ook eenvoudiger samenwerken met opdrachtgevers, cliënten en bureaus als je weet waar de verantwoordelijkheden liggen en wat je mag verwachten. De online training 'De basis op orde' heeft uiteindelijk tot doel om jou te helpen jouw ondernemerschap een impuls te geven, zodat jij kansen kunt benutten.

Bent u als bemiddelaar actief en bent u benieuwd naar samenwerking met zzp-erindezorg.nl? Neem dan contact op.

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg