Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Folder klachtenregeling zzp zorg

Folder klachtenregeling zzp zorg toegevoegd aan kwaliteitshandboek

klachtenportaal Nov 25, 2022

In ons kwaliteitssysteem hebben we een folder toegevoegd over de klachtenregeling zzp zorg en de klachtencommissie. Deze folder ondersteunt zzp'ers bij het informeren van hun klanten. 

Wat kun je met de klachtencommissie zorg zzp?

Het komt voor dat klanten van zzp'ers niet goed weten wat een klachtencommissie voor zzp'ers in de zorg precies is. Aangezien zorgaanbieders de verplichting hebben om hun klanten goed te informeren over de mogelijkheid om hun beklag te doen, hebben we hier actie op ondernomen. Naar aanleiding van signalen van aangesloten zzp'ers hebben we een folder ontwikkeld en toegevoegd aan ons kwaliteitshandboek. In die folder lichten we de klachtenregeling zorg van ZZP-erindezorg.nl toe. Deze klachtenregeling is specifiek ontwikkeld voor zzp'ers in de zorg.

Onderwerpen uit de informatiefolder klachtenregeling zzp

In de informatiefolder bieden we overzichtelijke en beknopte informatie voor klanten van zzp'ers in de zorg. Welke onderwerpen nemen we door?

  • Niet tevreden? Laat het weten!
  • Ga het gesprek aan
  • Een klacht indienen, hoe gaat dat?
  • De klachtenfunctionaris
  • Van klacht naar geschil
  • De Geschilleninstantie
  • Privacy

Met behulp van de folder kunnen zzp'ers in de zorg op hun eigen wijze klanten informeren over de mogelijkheid om te klagen. Zoals altijd mag de tekst gebruikt worden op een wijze die past bij de zzp'er zelf. Het toevoegen van eigen logo's aan de documenten binnen ons handboek is toegestaan.

TIP: vermelding klachtenregeling zzp zorg op jouw website

Een paar maanden geleden hebben we de checklist website eisen toegevoegd aan kwaliteitshandboek. De klachtenregeling zzp zorg dien je ook te benoemen op jouw website. Je kunt er voor kiezen om vanuit jouw website te linken naar onze website, zodat je laat zien dat je aangesloten bent bij ZZP-erindezorg.nl. Op die manier vormen de folder klachtenregeling zzp zorg en jouw website één geheel. Wil je toegang tot ons kwaliteitshandboek zodat je gebruik kunt maken van de checklist website of de folder over de klachtenregeling? Sluit dan een abonnement af en krijg direct toegang

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg