Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Maandupdate april nu beschikbaar

Maandupdate april nu beschikbaar voor onze abonnees

maandupdate Apr 01, 2022

Iedere maand biedt ZZP-erindezorg.nl de maandupdate. Een online video van een half uur met daarin de belangrijkste updates van afgelopen maand. Onze maandupdate april is nu beschikbaar voor onze abonnees.

Headlines maandupdate april

De maand april stond vooral in het teken van wel of geen dienstverband. Afgelopen maand sprak ZZP-erindezorg.nl een aantal mensen die betrokken zijn bij de laatste ontwikkelingen rondom de webmodule, de modelovereenkomsten en het sectoraal toezicht. Er is veel aan de hand op dit vlak en dit jaar belooft wat dat aangaat echt een bijzonder jaar te worden. De headlines van de maand april staan in het teken van deze ontwikkelingen.

.. en daarnaast de volgende onderwerpen

Er stond een zzp'er in de zorg voor de rechter en daarnaast worden medisch specialisten steeds meer naar een dienstverband gemanoeuvreerd. We gaan in op een vraag van een abonnee en leggen uit hoe je als onderaannemer zorg hoort te dragen voor de eisen vanuit de kwaliteitswet Wkkgz. Welke rol heeft de overeenkomst hier precies in? In deze update lichten we dit verder toe.

Toegang tot de maandupdate

De maandupdate maakt onderdeel uit van het Wtza abonnement. Dit abonnement heeft als doel om zzp'ers in de zorg te ondersteunen bij het voldoen aan wet- en regelgeving. Daarnaast bieden we actualiteit en educatie om meer bedreven te raken in het zorgondernemerschap. Wil je direct toegang tot de online maandupdate? Ons systeem bied je na inschrijving direct een inlogcode. Een abonnement afsluiten doe je hier >>

Maandupdate april nu beschikbaar

Iedere maand op de eerste van de maand ontvangen onze abonnees een bericht dat de nieuwe maandupdate beschikbaar is. De maandupdate van ZZP-erindezorg.nl is sinds november 2021 gestart. Ben je benieuwd naar wat we deze maand april precies bespreken en hoe zo'n maandupdate werkt? Kijk dan het filmpje hieronder.

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg