Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Online training kwaliteitssysteem

Online training kwaliteitssysteem toegevoegd aan Wtza abonnement

abonnement Jan 20, 2023

Om onze abonnees nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we een online training kwaliteitssysteem toegevoegd aan het Wtza abonnement van ZZP-erindezorg.nl. Hiermee komt het aantal trainingen dat onderdeel uitmaakt van het abonnement op twee. De prijs van het abonnement blijft hetzelfde.

Online training om jouw zorgondernemerschap te vergroten

Als je wil veilig werken als zzp'er in de zorg, dan is het versterken van jouw zelfstandig ondernemerschap de beste oplossing. Hoe doe je dat? Sinds de komst van de Wtza wordt iedere zzp'er in de zorg gezien als zorgaanbieder. Wat ons betreft biedt deze Wtza 3 concrete kansen voor zzp'ers in de zorg. Je kunt namelijk jouw zorgondernemerschap versterken door aan de slag te gaan met een eigen kwaliteitssysteem. Om onze abonnees te ondersteunen bij het gebruik van een kwaliteitssysteem hebben wij een nieuwe online training opgenomen: werken met een kwaliteitssysteem. Het is een set aan drie video's geworden met de volgende onderwerpen.

1. De bedoeling van een kwaliteitssysteem

We schreven al eerder over de bedoeling van een kwaliteitssysteem. Inmiddels hebben we nu ook een video opgenomen over dit onderwerp. Waar dient een kwaliteitssysteem voor in de zorg? Waarom is het logisch dat zorgaanbieders werken met een kwaliteitssysteem? In de eerste video leggen we je uit waar een kwaliteitssysteem voor bedoeld is.

2. De Wkkgz en het kwaliteitssysteem

Als je de inhoud van jouw kwaliteitssysteem op orde wilt brengen, dan is het belangrijk dat je begrijpt welke (wettelijke) eisen van toepassing zijn. We nemen de kwaliteitswet Wkkgz met je door en komen dan logisch tot de eisen van jouw kwaliteitssysteem. Op die manier wordt het 'logisch' waar een kwaliteitssysteem voor dient en wordt het eenvoudiger om ermee te werken.

3. Aan de slag met het kwaliteitssysteem

En dan nu de praktijk. Hoe log je in op ons kwaliteitshandboek en hoe gebruik je het kwaliteitshandboek van ZZP-erindezorg.nl? In deze video nemen we door hoe je met het systeem aan de slag kunt. Op die manier leer je werken met het kwaliteitssysteem en kun je voor jezelf bepalen welke onderwerpen je wil uitwerken.

Inhoud van het Wtza abonnement

De inhoud van het Wtza abonnement wordt uitgebreid op basis van behoeften van de zzp'er zelf.

Op dit moment bestaat het Wtza abonnement uit:

  • Aansluiting bij onze klachtenregeling;
  • Toegang tot ons basis kwaliteitssysteem;
  • Toegang tot de online training de Basis op orde;
  • Toegang tot de online training Kwaliteitssysteem;
  • Toegang tot onze maandupdates;
  • Ondersteuning bij een neutrale VOG aanvraag.

ZZP-erindezorg.nl is een serviceorganisatie die zichzelf tot doel stelt om zzp'ers te helpen in de ontwikkeling van hun ondernemerschap en met het voldoen aan wet- en regelgeving. Een abonnement afsluiten kost € 10 per maand en doe je hier. Ben je op zoek naar een gratis introductie op het kwaliteitssysteem? Schrijf je dan in voor ons webinar over het kwaliteitssysteem.

 

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg