Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Positief nieuws

Positief nieuws voor zzp'ers in de zorg in onze maandupdate van april

maandupdate Apr 01, 2023

In onze terugblik op afgelopen maand is er veel positief nieuws te melden. De beeldvorming over zzp'ers wordt genuanceerder en hoe het echt zit met zelfstandigen in de zorg komt steeds meer aan het licht. 

Altijd up-to-date

We zijn zijn in november '21 gestart met onze maandupdate en we merken dat het zzp'ers helpt om goed op de hoogte te blijven van alles wat er speelt. Er zijn overigens ook zorgorganisaties en intermediairs die onze maandupdate trouw volgen. Dit past ook bij onze visie. We zijn een platform dat zzp'ers in de zorg in staat stelt om duurzaam te ondernemen in de zorg. Daar hoort ook bij dat je weet wat er speelt.

"Sinds ik aangesloten ben bij ZZP-erindezorg weet ik meer van wat zich er allemaal afspeelt op politiek gebied m.b.t. zzp’ers dan in al die jaren daarvoor. Je moet ongelooflijk veel lezen wil je zo’n duidelijke nieuwsbrief naar ons kunnen sturen. Chapeau! Het is het abonnement dubbel en dik waard." - kregen we afgelopen week van Anja terug. Dank je wel Anja!

Positief nieuws in onze maandupdate

Afgelopen maand kwamen een aantal dossiers voor zzp'ers samen. Wat hebben belangenbehartiging, CAO onderhandelingen, onze zuiderburen en de Hoge Raad met elkaar te maken? Ze komen samen in onze nieuwsbrief en maandupdate van 1 april.

  • De hoogte van het loon in de zorg wordt steeds steviger bekritiseerd;
  • Belangenbehartigers reageerden op de 'vast dienstverband is de norm' koers van van Gennip;
  • De Hoge Raad sprak zich uit over de bezorgers van Deliveroo;
  • Belangrijk onderzoek onder zzp'ers in de ouderenzorg werd afgerond.

Wat betekent dit voor jou?

Via onze maandupdate en met onze nieuwsbrief begrijp je hoe het zit met jouw positie als zzp'er in de zorg en wat je te doen hebt als je als zzp'er in de zorg actief wil blijven. Up-to-date zijn betekent dat je een beeld hebt over het échte verhaal van zzp'ers in de zorg en niet slechts een deel van het verhaal. Van ons mag je verwachten dat we vertellen hoe het zit, ook al is dit soms confronterend. Zelfstandige ondernemers hebben de toekomst, maar dan moet je wel van zzp de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken. We werken er hard aan, samen met al onze abonnees. Aansluiten doe je hier. Je krijgt dan direct toegang tot al onze materialen.

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg