Nu aansluiten
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Maandupdate december nu beschikbaar

Maandupdate december nu beschikbaar voor onze abonnees

abonnement Dec 01, 2021

Iedere maand publiceert ZZP-erindezorg.nl een nieuwe maandupdate voor haar abonnees. Het doel van deze maandupdate is het op de hoogte brengen van zzpers in de zorg. Aangezien het weer de eerste van een nieuwe maand is, is de maandupdate december nu beschikbaar gekomen voor onze abonnees. Welke onderwerpen staan centraal deze maand?

Inhoud van de maandupdate december 2021

Deze maand gaan we in op de start van de Wtza op 1 januari 2022. Hoe gaat de praktijk eruit zien vanaf 1 januari aanstaande? Waarom zijn we met een gratis Wtza webinar gestart? We nemen een paar voorname actuele onderwerpen kort door zodat onze abonnees hiervan op de hoogte zijn. De activiteiten die we de afgelopen maand deden lichten we toe. Hiermee wordt duidelijk waar ZZP-erindezorg.nl voor benaderd kan worden. Tenslotte gaan we in op wat onze abonnees zelf bezig houden. We bespreken een binnen gekomen vraag en gaan in op een nieuw initiatief dat we deze maand starten.

Hoe krijg je toegang tot de maandupdate?

De maandupdate maakt onderdeel uit van het Wtza abonnement. Dit abonnement heeft als doel om zzpers in de zorg te ondersteunen bij het voldoen aan wet- en regelgeving enerzijds. Aan de andere kant is het ook belangrijk om de kansen te zien die het ondernemerschap biedt en dit proberen we via onze online training en de maandupdate uit te leggen. Wil je direct toegang tot de online maandupdate? Ons systeem bied je na inschrijving direct een inlogcode.

Een abonnement afsluiten doe je hier >>

Maandupdate december nu beschikbaar

Iedere maand op de eerste van de maand ontvangen onze abonnees een bericht dat de nieuwe maandupdate beschikbaar is. De maandupdate van ZZP-erindezorg.nl is sinds november 2021 gestart. Deze eerste maandupdate is vrij beschikbaar en vind je hier. Ben je benieuwd naar wat we deze maand december precies bespreken en hoe zo'n maandupdate werkt? Kijk dan het filmpje hieronder.

Dit is een artikel van ZZP-erindezorg.nl

Ken jij hét service abonnement voor zzp'ers in de zorg al?
Wtza abonnement voor zzp'ers in de zorg