Nu aansluiten

Nieuw op zzp-erindezorg.nl?

Welkom!

Wat is zzp-erindezorg.nl?

ZZP-erindezorg.nl is een online platform dat is opgericht door Lex Tabak. Deze website informeert, ondersteunt en begeleidt zzp-ers in de zorg bij hun ondernemerschap. Het onderliggende doel is om de zorgprofessional die gekozen heeft voor het zzp-schap, duurzaam inzetbaar te houden voor de zorg.

Het Wtza abonnement

De kern van onze dienstverlening is het Wtza abonnement. Met het Wtza abonnement worden zzpers in de zorg in staat gesteld hun basis op orde te brengen. Dit bereiken we door vier onderdelen aan te bieden. 

1. Erkende klachtenregeling

2. Basis kwaliteitssysteem

3. Online training

4. Online maandupdate

Het abonnement kost € 10 per maand inclusief BTW.

Inschrijven doe je hier >>

Kennis maken met ZZP-erindezorg.nl?

  • Een overzicht van de actuele dienstverlening die zzp-erindezorg.nl biedt vind je hier. Dit aanbod wordt gaandeweg uitgebreid;
  • Wil je alle content die we hebben op een rij? Dit kan via deze pagina. De zoekbalk links op die pagina is een aanrader;
  • Heb je behoefte om te reageren op content? Sluit je dan aan bij één van de socials, zoals Twitter | LinkedIn | Facebook;
  • Wil je op de hoogte blijven zonder erover na te hoeven denken? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.
  • Op het moment dat je een vraag hebt, stuur dan een bericht via de contactpagina.

Voor wie is zzp-erindezorg.nl?

Je zou in eerste instantie denken dat zzp-erindezorg.nl alleen is bedoeld voor... zzp-ers in de zorg. Dit is niet het geval. ZZP-ers werken vaak via bemiddelaars en voor opdrachtgevers. Ook zij hebben dagelijks met zzp-ers in de zorg te maken. Naast zzp-ers in de zorg, ondersteunt zzp-erindezorg.nl ook bemiddelaars en opdrachtgevers, maar dan bij het werken met zzp-ers in de zorg.

  • Ben je benieuwd naar wat zzp-erindezorg.nl doet voor intermediairs? Het aanbod voor bemiddelaars vind je hier;
  • Opdrachtgevers die werken met zzp-ers in de zorg maken niet altijd gebruik van de kansen die er zijn. Ook daar is ondersteuning bij mogelijk.

Zorgprofessionals willen allemaal hetzelfde

De afgelopen jaren is er veel discussie ontstaan over de zzp-er in de zorg. Op het moment dat een zorgprofessional overstapt van een vast dienstverband naar het werken buiten dienstverband, wordt hij of zij totaal anders beleeft. Vanaf dat moment wordt de zorgverlener nog vooral als een ontwrichtende en opportunistische zorgmedewerker gezien. Daarmee gaan we voorbij aan de enorme kansen die er liggen om te begrijpen wat zorgverleners nodig hebben.

Leessuggesties

Wil je een beeld krijgen van hoe zzp-erindezorg.nl erin staat?

Hieronder een drietal artikelen:

Ontvang onze artikelen via je email

We sturen een overzicht van onze nieuwe artikelen. 

Uitschrijven kan altijd.

Recente artikelen